over Demarrage

Demarrage fietskoeriers, de snelste en schoonste in en om Helmond.

Wij verzorgen elke werkdag spoedzendingen door Helmond en omstreken.
Demarrage is in 2004 in Maastricht opgezet door een Maastrichtse met sinds 1999 ervaring als fietskoerier in Eindhoven en Amsterdam. In 2010 en 2011 zijn er verschillende filialen in zuidelijk Nederland opgezet.
De fietskoeriersbedrijven in Nederland opereren zelfstandig onder het overkoepelend orgaan DMA: de Nederlandse Fietskoeriers Bond.

Wat vindt u ervan dat de fietskoerier sneller is dan onze gemotoriseerde collega’s? Per racefiets, mountainbike of baanfiets, klikt ons team van 50 freelancers gretig in de pedalen om de sprint voor uw spoedzendingen in te zetten. We Demarreren alle files, opstoppingen en wegwerkzaamheden voorbij alsof ze niet bestaan. De fietskoerier kiest de snelste weg door nauwe steegjes en heeft nooit vertragende parkeerproblemen. De fietskoerier ontsnapt aan alle nadelen van het weggebruik.

De grote witte of zwarte 100% waterdichte koerierstas maakt een feilloze levering van uw zendingen mogelijk. Op de aftekenlijsten staat waar, op welk tijdstip en wie uw pakketje of document uit onze handen ontvangen heeft. Uniek genummerde ‘rij-opdracht’bonnen begeleiden de aangetekende stukken. De factuur aan het begin van de volgende maand geeft een uitgebreid overzicht van de zendingen weer.

Nu een beter milieu op het Europese verlanglijstje staat, is het onvermijdelijke tijdperk van de fietskoerier aangebroken; Geen benzine en uitlaatgassen, geen lawaai, geen extra kilometers langs eenrichtingsverkeer. Weg met extra parkeerproblemen of opstoppingen. En minder onnodige brommers, auto’s en dieselbusjes op de weg. Met Demarrage fietskoeriers helpt u Eindhoven aan een beter leefmilieu. Uw bedrijf draagt een fris en duurzaam imago uit indien u de zendingen door de fietskoerier laat verzorgen.

Eén fulltime fietskoerier van Demarrage fietst per jaar minstens 20.000km door de stad! Hoeveel km zou een gemotoriseerde koerier voor hetzelfde aantal zendingen moeten afleggen? En hoeveel CO-2 zou een gemotoriseerd voertuig per jaar dan uitstoten? Welke verademing zou de bevolking van Eindhoven ondervinden als alle zendingen die de fietskoerier aan kan, ook daadwerkelijk door de fietskoerier verzorgd zouden worden?

Met Demarrage fietskoeriers kiest u voor SNELHEID, CONTINUÏTEIT en DUURZAAMHEID.

U bespaart tijd en kosten die u kwijt zou zijn als uzelf of uw medewerkers op pad zou gaan. Daar bovenop komen eventueel de gemiddelde kosten van een auto per km. Nog maar te zwijgen over de ergernis van afwezig personeel en tuffen door stadsfiles, met alle vertragingen van dien.
Laat het bezorgen van zendingen in en rondom Helmond over aan Demarrage.

Wees duurzaam en zorg dat uw kostbare zendingen aan de juiste persoon overhandigd worden.
we don’t slow down for no one in town
kvk:14080108