Franchisenemer worden?

Demarrage Fietskoeriers is een franchiseorganisatie. Wil je in jouw stad in ons concept meedraaien, dan heten we je van harte welkom! Je kunt je aanmelden bij brigitte@demarragefietskoeriers.nl met een motivatie en cv, zodat we een goed beeld van je krijgen. Het is goed om te weten dat je om een eigen vestiging te kunnen starten minimaal een afgeronde hbo-opleiding nodig hebt. Heb je speciale wensen of innovatieve ideeën? Fijn! Schrijf die er ook bij!

Hoe werkt het?

Als franchisenemer heb je een eigen bedrijf, en sta je als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij Kamer van Koophandel en belastingdienst. Je krijgt een uitgebreide training en alles wat je nodig hebt om je eigen vestiging te kunnen starten. Het track en trace systeem ondersteunt je bij de maandelijks administratie. Jij concentreert je voornamelijk op het koerieren en het vergaren van opdrachtgevers in jouw netwerk en je eigen stad. Demarrage zorgt voor promotiemateriaal en een vermelding op deze website.

Bijdragen aan een duurzame wereld

Met meer fietskoeriers op de weg kunnen we onze duurzame concept verder verspreiden. We willen de natuur weer een kans geven in de stad. En lawaai en uitlaatgassen terugdringen. Door zo veel mogelijk op de fiets te doen, met de grootst mogelijke service voor onze opdrachtgevers, verbeteren we de leefbaarheid en het milieu in de stedelijke omgeving. Professioneel, vriendelijk en sportief. Een goed voorbeeld voor een goede gezondheid.