Over Demarrage fietskoeriers

Demarrage fietskoeriers is in 2004 opgericht in Maastricht door Brigitte Vandewall. Daarvoor deed ze sinds 1999 werkervaring op als fietskoerier in verschillende steden, waaronder Eindhoven en Amsterdam. Dankzij haar trouwe klanten zijn de fietskoeriers van Demarrage inmiddels niet meer uit het straatbeeld van Maastricht weg te denken. In 2011 zijn Demarrage Helmond en Eindhoven met succes van start gegaan. En daarnaast is er nu ook een vestiging in Venlo. Parkstad en Sittard-Geleen staan klaar voor een doorstart. Wil je jouw stad ook upgraden met een Demarrage vestiging? Kijk dan eens naar de franchisemogelijkheden.

Kilometervreters

Eén fulltime fietskoerier van Demarrage fietst per jaar een slordige 20.000 kilometer om zendingen van A naar B te brengen. Weer of geen weer: onze waterdichte koerierstassen houden uw pakketje kurkdroog en in perfecte staat. Het is een sport voor onze koeriers om de zending veilig en precies op tijd aan de juiste persoon te overhandigen.

Grote en kleine zendingen

Wilt u een groot pakket versturen? Ook dat kan met de fietskoeriers van Demarrage. Van kamerplant tot roll-up banner, niets is ons te gek. Zendingen tot 45 kilo en met een grootte van 71 cm x 130 cm en 59 cm hoog nemen we mee op onze snelle bakfiets. Voor ritten verder en zwaarder dan rendabel fietsbereik regelen we een gemotoriseerde collega-koeriersdienst voor u.

Lekker duurzaam

In een tijd waarin duurzaamheid hoog op de agenda staat is een fietskoerier natuurlijk de meest milieu­vriendelijke optie in koeriersland. Als doorgewinterde logistieke partner regelt Demarrage fietskoeriers kundig het groene vervoer van al uw zendingen. We omzeilen files, ervaren nooit parkeerproblemen en demarreren snel door de stadscentra. Goed voor de omgeving, praktisch, en vaak ook nog goedkoper. Met de inzet van onze fietskoeriers draagt u bij aan een beter leefmilieu in uw omgeving. Mooi toch!